MMA


Mixed Martial Arts (MMA) is niets anders dan een mengeling van verschillende vechtsporten. Door verschillende technieken te combineren is MMA ontstaan, een vechtsport die zeer effectief en compleet is. De MMA stijl die wij beoefenen heet ‘Shooto’ en heeft zijn oorsprong in Japan. Shooto (修斗) staat voor ‘leren vechten’. De achterliggende gedachte is dat de Shooto beoefenaar niet alleen op de mat of in de ring sterker wordt, maar ook beter opgewassen zal zijn tegen allerlei problemen in het dagelijks leven. Onze MMA training bestaat uit een warming-up, techniek training, sparren met andere deelnemers en een cooling down.

MMA is in te delen in 3 fasen; de vrije bewegingsfase, de clinch fase en de grond fase.
– De vrije bewegingsfase bestaat uit staande vechttechnieken uit o.a. boks- en karate technieken.
– De clinch fase bestaat uit clinch en werptechnieken uit o.a. het Thai boksen of worstelen.
– De grond fase bestaat uit grond vechttechnieken uit o.a. het Braziliaans jiu jitsu of judo.

De MMA lessen worden u aangeboden door o.a. Rafles la Rose van Tatsujin Dojo Amsterdam. Rafles is een voormalig wedstrijdvechter en één van van de weinige gediplomeerde MMA instructeurs in Amsterdam en omstreken. Tatsujin Dojo Amsterdam werkt nauw samen met kampioenen trainer Martijn de Jong van Tatsujin Dojo Deventer.

Wie: Onze trainingen zijn zeer geschikt voor personen die geen ervaring hebben met MMA, maar ook voor gevorderden. Het doel van onze werkwijze is iedereen die geïnteresseerd is in MMA zo breed en compleet mogelijk op te leiden. Onze groep bestaat uit absolute beginners, recreanten en gevorderden. Deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn. (Deelname minderjarigen uitsluitend met schriftelijke toestemming van ouders/verzorgers).

Wanneer: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 18:45 u. tot 20:00 u.
woensdag van 17:45 u. tot 18:45 u.

Aanmelden
klik op onderstaande knop om je aan te melden voor een gratis proeftraining of stuur een mail naar: info@amsterdamtrainingcenter.nl